RESTAURANT DA VINCI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 342 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Restaurant Da Vinci. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 14:20 Repas correct mais quasiment une heure de retard et encore.. il a fallu les appeler pour savoir ou en était là commande…
19 nov 2022 om 20:32 We hadden om 17u besteld om pizza om 18u30 te kunnen hebben. Pas na telefoon tegen 19u van onze kant kwam de pizza uiteindelijk lauw en ongesneden onze kant op. Jammer, geen twee keer.
1 nov 2022 om 20:18 Lekker eten alleen jammer dat het 30 min langer duurde dan gezegd is geweest.
31 okt 2022 om 15:33 Eten heel lekker! Levertijd stond op 60min waarna er nog 20min bij kwamen. Beetje lang maar het was het wel waard
14 okt 2022 om 8:54 Ik had al besteld om 13 uur voor 17:45 Na 19:15 pas eten aan gekomen, heel vervelend als je zit te wachten met kinderen! Bezorgster was wel heel vriendelijk en bood haar excuses aan. Maar als je de recensies leest zie je dat dit dus niet eenmalig
2 okt 2022 om 19:48 Na bijna 2 uur nog geen eten aangekomen,dus niet aan te raden
18 sep 2022 om 20:05 Lekkere Calzone , en mooi optijd geleverd
23 aug 2022 om 19:48 Slechtse eten die ik ook gehad heb! 3 kwartier langer moeten wachten een pizza die koud was en waar het vet vanaf druipt smaakte nergens na! Pasta was ook niet te eten. Voor mij nooit meer
20 aug 2022 om 10:01 Lekker en snel geleverd!
10 aug 2022 om 13:43 Levering duurde veel langer dan aangegeven, maar het eten was wel lekker ondanks dat de bestelde pasta met gamba's geen gamba's maar scampi's bevatte, waar ik moet toegeven dat die wel goed bereid waren.
7 aug 2022 om 19:42 Altijd lekker maar 2 uur wachten is wat overdreven.
28 jul 2022 om 22:02 Had de lasagna besteld en was vol met water, de bestelling duurde zelfs nog 45 minuten extra